Spořická šedesátka 2024

7. září 2024

Hlavním úkolem a cílem VCC Spořice je uspořádat společně s obcí Spořice jednou ročně – a to v září – Setkání historických vozidel – Spořickou šedesátku.

Jak už název napovídá, setkání by se mělo zúčastnit zhruba 60 posádek s historickými automobily a motocykly z různých období minulého století.
Účastníci se vypraví na výlet po Krušných horách, který bude dlouhý více jak 60km (spíše 85km). ☺ Průměrná rychlost většiny vozidel pravděpodobně nepřesáhne 60km/hod.

Přihlášky a bližší informace budou zavčasu zveřejněny právě zde a na naší FB stránce.

POZVÁNKA 2024  – ke stažení.

TOMBOLA  – letáček ke stažení.

Přihlášky budou zveřejněny v průběhu srpna.

Kontakt

Jsme malá parta nadšenců, která si našla zalíbení nejen v automobilových a motocyklových veteránech, ale rovněž v historických strojích, technice a obecně ve všem, co ke starým časům patří. Neděláme mezi sebou rozdíly, ale vzájemně se doplňujeme. Někdo má rád období první republiky, jiný si libuje v autech z Tuzexu, další se soustředí na motorky nebo stabilní motory.

Veteran car club Spořice spolek
IČO: 17918162
Nerudova 248, Spořice 431 01

vccsporice@seznam.cz

Neváhejte se na nás obrátit s jakýmkoliv dotazem.

Jako spolek VCC Spořice rádi podpoříme svou aktivitou jiné akce podobného charakteru, neboť stroje udržujeme a renovujeme právě proto, abychom s nimi jezdili. S tím je spojené testování historických vozidel, které může spolek VCC Spořice provádět.